Numbers

 

Solve and check answers :

1. (796*796-204*204) =?

Ans : 59200

2. Find the least value of * for which 5967*13 is divisible by 3.

Ans: 2

3. What least number must be subtracted from 1672 to obtain a number which is  completely divisible by 17 ?

Ans : 6

4.what is the unit digit in product (684*759*413*676)?

Ans: 8

5. if 60% of 3/5 of a number is 36, then the number is :

Ans: 100

6.How many terms are there in G.p 3,6,12,24,……,384 ?

Ans : 8

7.If 1400*X=1050 , Then X= ?

Ans : 3/4

8.3+33+333+3.33 = ?

Ans : 372.33

Speak Your Mind

*