Keyboard Shortcuts

 

KEYBOARD SHORTCUTS QUESTIONS:

 

1).  What is the short cut key for Print a Document?

A) Ctrl + P

B) Alt + P

C) Shift + P

D) Ctrl + Alt + P

E) None of the Above

 

2)   Ctrl + X is used for

A) Cut selected items

B) Copy selected items

C) Exchange selected items

D) Move the selected data

E) None of these

 

3)   Short cut key for double line spacing is

A) Ctrl + 1

B) Ctrl + 2

C) Ctrl + 3

D) Ctrl + 4

E) None of the Above

 

4)   Short cut to justify a paragraph is ____

A) Ctrl + J

B) Ctrl + P

C) Ctrl + S

D) Ctrl + P

E) None of the Above

 

5)   Short cut for Save as command a ____

A) F7

B) F8

C) F9

D) F12

E) None of the Above

 

6)   Short cut for Center a paragraph is

A) Ctrl + E

B) Ctrl + C

C) Ctrl + L

D) Ctrl + R

E) None of the Above

 

7)   What is the keyboard short key to open new window document?

A) Ctrl + S

B) Ctrl + N

C) Ctrl + W

D) Ctrl + F

E) None of the Above

 

8)    Short cut key for bold font is

A) Ctrl + B

B) Ctrl + F

C) Alt + B

D) Alt + F

E) None of the Above

 

9)    Short cut key for underline is

A) Ctrl + A

B) Ctrl + U

C) Ctrl + T

D) Ctrl + G

E) None of the Above

 

10)   What is the keyboard short cut for closing current workbook?

A) Ctrl + F5

B) Ctrl + F2

C) Ctrl + F3

D) Ctrl + F4

E) None of the Above

 

11)   Short cut to select entire work sheet

A) Ctrl + A

B) Ctrl + B

C) Ctrl + T

D) Ctrl + G

E) None of the Above

 

ANSWERS :

1.A

2.A

3.B

4.A

5.D

6.A

7.B

8.A

9.B

10.D

11.A

 

Speak Your Mind

*