10 May Current Affairs Quiz

 

(1) Name the person, who has been elected as President of UN-Habitat, recently?

A) M. Venkaiah Naidu

B) Arun Jaitley

C) Rajnath Singh

D) None

(2) Name the Indian film, which has been become first Indian movie to cross Rs.1000 cr at box office, recently?

A) Bahubali 2

B) Rudramadevi

C) Gona Ganna Reddy

D) None

(3) Name the Indian origin girl, who has been scored 162 points in Britain’s Mensa IQ test?

A) Lakshmi Gauri

B) Sundar Gauri

C) Rajgouri

D) None

(4) Name the person, who has been topped UK’s rich list 2017?

A) Hinduja brothers

B) Reuben Brothers

C) Lakshmi Nivas mittal

D) None

(5) Name the major military exercise, which has been launched by Jordan, US, recently?

A) Eager Tiger

B) Eager Lion

C) Eager Elephant

D) None

(6) Name the Indian Boxer, who has been won the silver in Asian Boxing Championship, recently?

A) Shiva Thapa

B) Sumit Sangwan

C) Both

D) None

(7) Name the Indian Former Cricket player, who has been conferred with Fellowship Award in UK, recently?

A) Ganguly

B) Tendulkar

C) Dravid

D) Laxman

(8) Name the place in Chhattisgarh, to which the CRPF Command Shifted from Kolkata to it?

A) Raigarh

B) Bilaspur

C) Raipur

D) None

(9) Name the Indian Javelin Thrower, who has been qualified for London Worlds, recently?

A) Devender Singh

B) Neeraj Chopra

C) Both

D) None

(10) Name the Hollywood Actor, who has been bagged first ever ‘gender less’ award?

A) Emma Watson

B) Amy Adams

C) Emma Stone

D) None

(11) Name the state, which has to introduce boat ambulances in four districts, recently?

A) Asom

B) Goa

C) Odisha

D) None

Answers:-

(1) A    (2) A     (3) C    (4) A    (5) B     (6) C    (7) B    (8) C    (9) C    (10) A    (11) C

For Online Mock Test Click Here

For Online Quiz Click Here

For Current Affairs Click Here

 For applying in Bank of Baroda Click Here

Speak Your Mind

*